Helaas, dit pand is verkocht

9041 Oostakker

Oostakker/Gent- Bouwgrond voor half- open bebouwing gelegen in een zeer vlot bereikbare maar rustige nieuwe verkaveling. Eén van de laatste bouwgronden zonder bouwverplichting! U koopt rechtstreeks van particuliere eigenaars. Oostgerichte oriëntatie van de tuin. Ideaal gelegen voor dynamische gezinnen. Vlot naar het werk met de auto dankzij vlotte verbindingen richting Antwerpen, Brussel en Gent. (R4 en E40 EN E17 op 5min), makkelijk met de fiets richting Gent centrum, maar ook ontspanning en sport, en te voet naar de winkel kan hier allemaal. Mediamarkt, Carrefour,scholen, enz.. op wandel/fietsafstand.
Rustig gelegen perceel gelegen in een doodlopende straat met enkel nieuwe huizen. Het stuk grond ernaast was heel snel verkocht! Wees niet te laat!
Opp. 488 m2. Voor de snelle beslisser. Zie jij je droomhuis hier al staan? Bel ons nu voor meer info, bouwvoorschriften of mail ons. (Wg, Vv, Gvg, Gvkr, Gdv.).

Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed