9940 Evergem

Meer dan assistentieflats

Bent u op zoek naar een unieke plek om uw oude dag door te brengen of een goede investering voor later?

Gezellige residenties op toplocaties en volledig op maat van uw noden en behoeften! Alle appartementen zijn 100% rolstoelleefbaar en hyperuitgerust met alle mogelijke technische snufjes om uw zelfstandigheid zo lang mogelijk te behouden. De residenties blinken uit in de extra faciliteiten zoals een openbare brasserie, welness, fitness, kiné, kapper,... Ook is er ongezien uitgebreid assistentenpakket: 24/24 medische permanentie, het eigen team van woonassistenten die alle zorgen coördineren en alles op uw maat organiseren, verse maaltijden ter plaatse in het restaurant of op het appartement, tearoom service in de namiddag, biertje in de bar, bewegingstherapie, heerlijke verse broodjes op zondagmorgen, gezellige fijne namiddagen, excursies, boodschappenservice, apothekerservice‚Ķen nog zo veel meer.

Als investering zeker ook een aanrader! De nieuwbouw valt onder een btw-tarief van 12% ipv. 21% en vrijstelling van onroerende voorheffing. Verder is er een nettorendement van +/- 3,5%, heb je altijd trouwe huurders en is het een belegging op lange termijn.

De Residenties in de beelden hieronder zijn gelegen in Evergem, Nieuwpoort, Wetteren Ten Ede en Oostende. Andere projecten op toplocaties zijn er in: Deinze, Oudenaarde, Aalst, Zwevegem, Rumbeke,Varsenare en Vichte.

Algemeen

Adres:Evergem
Residentie:Senior Homes
Referentie:2017810
Type:Service Flat
Type constructie:Traditioneel

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 

Kies uw eerste voorkeur:
Kies uw tweede voorkeur:

U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed