Welkom bij Eveline Hoste Vastgoed!

Wij zijn een erkend vastgoedkantoor gespecialiseerd in advies in en verkoop van vastgoed. We zorgen ervoor dat je woning vlot verkocht wordt en gaan actief op zoek naar jouw nieuwe droomhuis! Check enkele getuigenissen bij Kantoor en op onze facebookpagina! GRAAG TOT binnenkort in uw droomhuis, Eveline HosteNIEUWE SUPER ACTIE!!! SEPTEMBER 2015!WIJ BESTAAN 5 JAAR en vieren dat met een SUPER-ACTIE!!*

Als professioneel vastgoedmakelaar mochten wij reeds een pak panden verkopen voor onze TEVREDEN klanten! Wij hopen dat ook voor u te mogen doen!

Voor 1 van u gaan we dat- uitzonderlijk- GRATIS doen!

MAAK kans om door ons geselecteerd te worden als 'PAND van het Jaar' en op 1x 'GRATIS verkoop van uw woning' door ons kantoor! **
Wat moet u doen om kans te maken om geselecteerd te worden? Ga naar www.evelinehostevastgoed.be en stuur ons via CONTACT uw naam, tel nr, mailadres en de volgende boodschap:
“IK WIL EEN 'GRATIS VERKOOP VAN MIJN WONING' DOOR EVELINE HOSTE VASTGOED.” en het adres van de woning die u wenst te verkopen.
Uit de inschrijvingen wordt 1 GELUKKIGE geselecteerd!

(* Actie loopt van 19 september 2015 tot en met 30 september 2015!- Zie voorwaarden bij KANTOOR)

Voor meer info en voorwaarden zie pagina 'KANTOOR' mag u ons ook altijd mailen.
Volg ons ook op FACEBOOK, TWITTER en INSTAGRAM voor TIPS, ADVIES en interessante panden!Vergeet geen zoekprofiel aan te maken als u nog steeds op zoek bent naar uw ideale droomwoning. ZO bent u als EERSTE op de hoogte van nieuwe panden.

Toffe rijwoning (BJ 2011) in Heusden

pand in de kijker
TE KOOP
279.000 euro

Heusden- nieuwe toffe rijwoning met tuin/terras en 3 slpk

Meer info

Schrijf u in
Bereken uw notariskosten
epc