Welkom bij Eveline Hoste Vastgoed!

Wij zijn een erkend vastgoedkantoor gespecialiseerd in advies in en verkoop van vastgoed. We zorgen ervoor dat je woning vlot verkocht wordt en gaan actief op zoek naar jouw nieuwe droomhuis! Check enkele getuigenissen bij Kantoor en op onze facebookpagina! GRAAG TOT binnenkort in uw droomhuis, Eveline HosteVAKANTIEREGELING ZOMER 2015PRETTIGE VAKANTIE!! VAKANTIEREGELING!Tussen 16 juli-27 juli zijn wij gesloten. U kan ons echter wel per mail bereiken. Indien dringend nemen wij asap contact met u op. Voor zeer dringende zaken is er ook telefonische permanentie op 0493/707688..
Ook op verlof blijven we stand-by om u te helpen!


Van 27 juli-15 aug hebben we een aparte vakantieregeling. Het kantoor is in principe open van 9U30 -12u30 en namiddag op afspraak. Toch maakt best een afspraak als u graag langskomt. Zo kunnen we zorgen dat we voor u klaar staan. Schattingen kunnen in die periode ook aangevraagd en gedaan worden.

Telefonisch en per mail blijven we bereikbaar. Mail wordt dagelijks gecheckt en beantwoord indien dringend.


Volg ons ook op FACEBOOK, TWITTER en INSTAGRAM voor TIPS, ADVIES en interessante panden!Vergeet geen zoekprofiel aan te maken als u nog steeds op zoek bent naar uw ideale droomwoning. ZO bent u als EERSTE op de hoogte van nieuwe panden. Fijne zomer!

Toffe rijwoning (BJ 2011) in Heusden

pand in de kijker
TE KOOP
279.000 euro

Heusden- nieuwe toffe rijwoning met tuin/terras en 3 slpk

Meer info

Schrijf u in
Bereken uw notariskosten
epc