Welkom bij Eveline Hoste Vastgoed!

Wij zijn een erkend vastgoedkantoor gespecialiseerd in advies in en verkoop van vastgoed met kantoor te Merelbeke en Destelbergen. Regio Gent - Regio Waasmunster. 
Zowel woningen, bouwgronden als appartementen. 
We zorgen ervoor dat je woning vlot verkocht wordt en gaan actief op zoek naar jouw nieuwe droomhuis! 
GRAAG TOT binnenkort, Eveline Hoste

Hou ONZE website in het oog! Hij wordt binnenkort helemaal vernieuwd! 

NIEUWS!!!!!! WIJ ZIJN VERHUISD! NA 6 jaar kantoor in Merelbeke zijn we verhuisd naar het centrum Destelbergen (ca. 7 min rijden van Gent en Merelbeke) . Uiteraard blijven wij ook in oa Merelbeke , Gent en omstreken actief voor onze klanten op zoek naar nieuwe woningen en verkopen we met plezier ook uw woning daar!
NIEUWE ADRES: DENDERMONDESTEENWEG 513a 9070 DESTELBERGEN
Altijd welkom!NIEUWBOUWProject - Oostakker: Top-investering!

 


NIEUWBOUW:  Project Oostakker - 8 appartementen :  Nog slechts 6 te koop ! Zie AANBOD- NIEUWBOUW - Bel of mail nu voor meer info! 

Als professioneel vastgoedmakelaar mochten wij reeds een pak panden verkopen voor onze TEVREDEN klanten! Wij hopen dat ook voor u te mogen doen!

VERKOPER? Maak een vrijblijvende afspraak en we vertellen u graag hoe wij ook voor uw pand de beste prijs kunnen bekomen!!

KOPER? Bent u zelf nog steeds op zoek naar een NIEUWE woning? Maak nu een ZOEKPROFIEL aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe panden!Graag tot binnenkort!

Volg ons ook op FACEBOOK, TWITTER en INSTAGRAM voor TIPS, ADVIES en interessante panden!

Top villa in Lede- VERKOCHT!!!!

pand in de kijker
TE KOOP
VERKOCHT!!!

TOPPER!!! Villa op een domein van ca 4000m2 met privé zwembad en tennisveld en prachtig zicht op de velden. Nabij het centrum van Lede zeer bereikbaar (snel richting Brussel of Gent) gelegen en toch rustig! Meer info : zie 'Aanbod': 'Herverkoop'! 4-5 slaa

Meer info

Schrijf u in
Bereken uw notariskosten
epc