Helaas, dit pand is verkocht

9070 Destelbergen

Omschrijving

Open bebouwing in rustige straat

Destelbergen - deze gezellige open bebouwing op een perceel van ca. 496m2 is gelegen in een rustige straat maar toch heel vlot bereikbaar.
Op 5 min van de oprit R4/E17 en E40. Bus om de hoek richting Gent en station en op fietsafstand van Gent.
Op heden is alles beneden maar er is een volledige verdieping boven waar u nog meer kamers kan maken.
De tuinzone/graszone kan u verder uitbreiden door de vele bergingen /volières die er achteraan geplaatst zijn weg te halen.
Indeling: hall en toilet, leefruimte met aansluitend de ingerichte keuken , 2 slaapkamers, badkamer en (was)berging, garage, veranda, terras en tuin.
2e verdieping: volledig open ruimte op heden met aan elke zijde ramen voor daglicht.
De woning is verder op te frissen en energiezuiniger te maken maar is zeer goed onderhouden en daarom instapklaar. Eventueel vernieuwen keuken en badkamer en ombouwen 2e verdieping naar bijvoorbeeld 2 extra slaapkamers en een badkamer , zou van de woning een moderne woning maken waar u verder jaren kan van genieten. Het dak werd in de jaren negentig vernieuwd en geïsoleerd. CV op gas. Dubbel glas. Er is een diepteput van 65 meter aanwezig ter voorziening van grondwater.
Woongebied met landelijk karakter, vergunning, geen verkaveling, geen dagvaarding, geen voorkooprecht.
EPc: 448 kWh/m2.
Mis deze kans niet en boek nu een bezoek in op het bezoekmoment.
Ter info: De prijs is een instelprijs. De eigenaar behoudt zich het recht voor om boven de vraagprijs te laten bieden via gesloten enveloppe indien men meerdere kandidaat-kopers de vraagprijs zouden bieden.

Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed