Nieuws

Verkopen zonder makelaar

vrijdag 29 december 2017

Zelf uw woning verkopen? Simpel, toch?!

Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat sommige eigenaars hun woning perfect zelf kunnen verkopen. Zomaar in het wilde weg beginnen is echter geen goed idee. Uw woning verkoop je maar één keer! Denk dus goed na vooraleer je begint en informeer u goed!  

Uw eerste verstandige stap wanneer u uw woning zelf wilt verkopen is surfen naar www.winwoning.be. Hier kunt u tips en tricks vinden om uw woning zelf te verkopen! Winwoning is uw begeleidende hand in de verkoop van uw woning, die elke stap chronologisch met u overloopt en u helpt in contact te brengen met de professionals waarop u beroep wenst te doen. En dit alles, is volledig GRATIS!
Wilt u nog een stapje verder gaan en u helemaal verdiepen in de geheimen van de makelaar? Koop dan nu het boek van Eveline Hoste ‘De geheimen van de makelaar’, en wordt zo de beste verkoper voor uw woning.

Wij verklappen alvast de 7 stappen die u moet volgen om de verkoop van uw woning tot een goed einde te brengen!
  1. Bepaal de juiste vraagprijs
  2. Presenteer je huis op zijn paasbest
  3. Maak publiciteit voor je woning en informeer de koper correct
  4. Hoe organiseer je een bezoekdag?   
  5. Speel tijdens de rondleiding in op alle zintuigen van de koper
  6. Versier een bod en onderhandel slim over de prijs
  7. Laat een solide verkoopovereenkomst opmaken en regel de overdracht van je huis
Veel succes!
 

De geheimen van de makelaar

donderdag 14 december 2017

Eveline Hoste, voormalig Miss Belgian Beauty en nu vastgoedmakelaar, heeft met De Geheimen van de Makelaar een boek geschreven met tips en tricks voor wie een huis wil verkopen. “Ik wil gewoon graag helpen”, zegt ze.


Privé kocht én verkocht ze al drie keer. Maar het is vooral door in haar job als vastgoedmakelaar de ogen open te houden, dat het idee voor een boek begon te spelen. “Met mijn stage erbij, ben ik nu vijf jaar actief als makelaar”, zegt Eveline Hoste (35), die een diploma rechten op zak heeft en in 2001 Miss Belgium Beauty werd. “In deze job moet je goed rondkijken”, zegt ze. “Ik kan mij ergeren aan mensen die slechte foto’s van hun huis online zwieren en zo hun eigen verkoopkansen al bij voorbaat doen kelderen. Foto’s waar bij wijze van spreken de afwas nog op het aanrecht staat, bijvoorbeeld. Ook al gezien: een nette keuken, met in de hoek toch nog een bak bier. Ik kan er inkomen dat die bak niet stoort in het dagelijkse leven van mensen die er op dat moment wonen, maar als iemand door die stoorzender niet komt kijken, en dus ook afvalt als potentiële koper, is dat een gemiste kans.”

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed