U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Nieuws

VERHUISD

Wij zijn heden verhuisd naar ons POP-UP kantoor te Dendermondesteenweg 674, Destelbergen.

Wij ontvangen jullie graag na afspraak!

Eveline Hoste Vastgoed-team

Veiligheidsmaatregelen mbt het Corona-virus

Beste klanten, 

Onze plaatsbezoeken en afspraken kunnen terug doorgaan; echter dient U er rekening mee te houden dat wij max 2 bezoekers (van hetzelfde gezin) mogen binnenlaten wegens de geldende veiligheids-voorschriften.
 
Wij proberen iedereen zo correct mogelijk van dienst te zijn en een bezoek aan te bieden, echter moeten wij ons uiteraard strikt houden aan de voorschriften en vragen daartoe ook Uw begrip en medewerking.
Wij mogen ENKEL en MAXIMAAL 2 volwassen personen binnenlaten per bezoek en U dient zich van een mondmasker te voorzien tijdens de bezichtiging.
U mag tevens niets aanraken, de makelaar zal U gedurende Uw bezoek begeleiden.
Uiteraard zorgt dit voor de nodige beperking in het aantal bezoeken dat wij kunnen inlassen.


 

Kantoor gesloten

Beste klant

Vanaf woensdag 18/03 12u tot (voorlopig) 5/4 is ons kantoor genoodzaakt te sluiten wegens de huidige gezondheidscrisis.
Wij werken van thuis uit verder. 
U kan ons bereiken per mail op info@evelinehostevastgoed of telefonisch op het nummer 0497/43.07.28

Zorg goed voor uzelf en uw naasten!!

Het Eveline Hoste Vastgoedteam

Corona-maatregelen

Beste, 

Nav de maatregelen die moeten getroffen worden aangaande bestrijding van het Corona-virus, willen we u graag laten weten dat wij, zolang we kunnen en mogen, verder stand-by blijven om u te helpen bij de verkoop, verhuur, aankoop van uw woning. 
Advies nodig omtrent vastgoed, verhuur, verkoop, aankoop? Aarzel niet ons te mailen of te bellen. Dat kunnen wij u wellicht ook vanop afstand geven. 
Schatting van uw eigendom? Aarzel niet ons hiervoor te bellen. We kijken in dat geval of we desnoods via foto’s en eventueel videobeelden (of Facetime) van uw woning reeds een schattingsadvies kunnen opmaken en geven. Heel veel info kunnen wij tegenwoordig online vinden dus ook daar zullen wij zoveel mogelijk ook verder mee kunnen helpen. 
Met al de digitale mogelijkheden op heden kan nl. veel dus schattingen maken of advies geven moet lukken!

Het kantoor zelf zal wellicht komende dagen gesloten blijven en zullen we enkel op afspraak kunnen werken en achter gesloten deuren. Maar zolang het kan blijven wij dus ook op afspraak werken en kunnen wij u ontvangen ofwel bespreken we dus uw vragen via telefoon en FaceTime. 
Hoe het verder verloopt, weten we zelf niet dus het wordt afwachten wat de komende dagen brengen. 

Als u vragen heeft, aarzel niet ons te contacteren. 

Weet dat we heel veel op afstand kunnen doen en/of voorbereiden voor de verhuur, verkoop van uw woning en dat we ook als aankoopmakelaar verder blijven voor u op zoek gaan naar de juiste droomwoning. 

Wat bezichtigingen betreft, zullen we ook per geval moeten kijken wat kan maar dit wordt moeilijk wellicht de komende dagen/weken. 
We zouden nl. allemaal zoveel mogelijk thuis moeten blijven om de verdere verspreiding van het virus in te dijken. 
We moeten heel voorzichtig omgaan met deze situatie. 
Bezoekdagen met veel mensen tegelijk zijn nu alvast uit den boze. Ook bezoeken met of in huizen van bewoners uit de risico-groepen zijn uit den boze. We willen absoluut meewerken zodat dit virus zich niet verder kan verspreiden. 
Indien niet super dringend zullen bezichtingingen dus uitgesteld worden naar later. U kan zich in dat geval best wel al op de lijst zetten van mensen die wil komen kijken naar een pand en dan houden wij u op de hoogte vanaf wanneer dat terug mogelijk zou zijn. 
Wij kunnen vanop afstand telefonisch of per mail uiteraard wel info verstrekken of advies geven.

Bedankt ook voor het begrip als u in deze rare tijden niet altijd direct antwoord zou krijgen aangezien we door de omstandigheden reeds onderbemand zijn en wellicht ook de diensten waar wij info of documenten moeten aanvragen ook niet vlot zullen kunnen werken/antwoorden.

Laten we hopen dat deze situatie voor iedereen snel voorbij mag gaan en wij terug volop aan het werk kunnen om u te helpen bij het zoeken naar je droomwoning of de verkoop van je eigen woning zodat je terug kan beginnen dromen van je nieuwe thuis! 

Draag zorg voor elkaar en graag tot binnenkort!

Team Eveline Hoste Vastgoed 

Interview in Story

Huizenjagers vierde een week lang feest, want het VIER-programma zat aan zijn 50ste uitzendweek en dus mochten drie bekende Huizenjagers het tegen mekaar opnemen. Eveline won met de meeste punten en een bod!

Meer over de deelname kan je deze week lezen in een interview in Story.

Winnaar Huizenjagers Jubileumeditie

Eveline kreeg van de kopers de meeste punten en Anita kocht de woning voor haar en haar 13 ara's.

Ben jij zelf op zoek naar jouw droomwoning en kan je hierbij onze hulp gebruiken?
Maak dan vrijblijvend een afspraak via info@evelinehostevastgoed.be
Als aankoopmakelaar gaan we actief op zoek naar jouw woning.

Eindejaarsverlof

Ons kantoor is gesloten vanaf 22 december tot en met 5 januari 

Wat kunnen wij voor jou betekenen tijdens de feesten? Tijdens de eindejaarsperiode valt de verkoop en verhuur van woningen wat stiller, aangezien vele mensen rond de feesttafel vertoeven. Dit wil uiteraard niet zeggen dat ook wij stil zitten tijdens deze periode!

Het team van Eveline Hoste staat uiteraard zoals steeds voor jou klaar voor alle advies rond verkoop en verhuur; want uiteraard komt de verkoop en verhuur periode half januari weer op gang. Daarnaast focussen wij ons meer en meer in de begeleiding en hulp in de zoektocht naar jouw droomwoning. Wij hielpen reeds succesvol een aantal koppels met het zoeken naar de geschikte woning. Voor meer info: bel 09/279 75 01 of mail ons: info@evelinehostevastgoed.be of contacteer ons via de contactpagina. 

We wensen jullie alvast een mooie kerst en spetterend 2020!

Nieuwbouwzondag - 28 april 2019

Heel graag nodigen wij jullie uit ter gelegenheid van Nieuwbouwzondag op 28 april tussen 10 en 16 uur in Residentie Sorbus te Waasmunster.

Ben je op zoek naar de luxe van een villa met het comfort van een appartement? Het innoverende woonconcept van Sylvestris Wonen biedt het beste van beide werelden en onderscheidt zich op diverse manieren van andere woonvormen. Sylvestris Wonen is het wonen van de toekomst!

Wij verwelkomen U graag bij een glaasje voor een rondleiding op deze prachtige site op een toplocatie!

 

Meer info over het project kan je terugvinden op: http://www.evelinehostevastgoed.be/nieuwbouw
en via: https://nieuwbouwzondag.be/projecten-single/sylvestris-wonen-residentie-sorbus/

Bekijk ondertussen alvast onze projectvideo: https://youtu.be/grxQgSbYhMs

 

De locatie van Residentie Sorbus is Lijsterstraat 4 te Waasmunster. 

Opgelet!! Er vinden werken plaats aan de op-en afrit op de E17 te Waasmunster. Voor wie van Gent komt rijdt best af in Lokeren; Vanuit Antwerpen rij je af in St-Niklaas. 

 

 Graag tot op Nieuwbouwzondag!!!

 

Laat ons weten dat u komt en u ontvangt bij aankomst een leuke attentie door een mailtje te sturen naar info@evelinehostevastgoed.be of via onze contactpagina. 


 

De interieurtrend van 2018

Wie nog geen genoeg heeft van de exotische zomer die we dit jaar mochten beleven en vastklampt aan de -waarschijnlijk- laatste zonnige zomerdagen die voor de deur staan, kan met deze interieurtrend zelf voor de exotische sferen in huis zorgen.
The exotic look is ongetwijfeld ook onze favoriet van 2018 en is gemakkelijk te realiseren via onderstaande tips!  

1. Veel hout
Kies voor enkele houten meubelen of accessoires om uw interieur direct een warm gevoel te geven. Houten elementen zijn tijdloos en duurzaam en maken van uw huis een thuis! Combineer verschillende houtsoorten die zowel nieuw als oud kunnen zijn.

2. Ga voor kleur!
Ga volledig los in uw keuze naar het geschikte kleur! Kies voor een accentkleur  maar durf ook eens COLOR BLOCKING! Kies voor een intense kleur op de muur en een enkele gewaagde assescoires zoals een kleurrijk tappijt of kleurrijke gordijnen. De accentmuur moet dit jaar ook plaatsmaken voor een ware KLEURBOM waarbij je een hoek of zijkant van de kamer volledig onderdompelt tot aan het plafond in dit accentkleur. Zo creëer je een gezellig hoekje in de kamer.

3. Breng de natuur in huis
Een klassieker die dit jaar hipper dan hip was, is het integreren van planten en de natuur in jouw interieur! En voor wie niet zo’n groene vingers heeft is een vetplantje of cactus ideaal!

4. De mermaid tegel
De metrotegel moest dit jaar plaatsmaken voor de mermaid tegel! Deze is beschikbaar in verschillende kleuren waardoor de witte badkamer plaats moet maken voor een zee aan alternatieven. Wij zijn fan!
 

Deelname Huizenjagers

Afgelopen week was Eveline Hoste te zien op Huizenjagers op VIER! Heeft u ook gekeken? 

Met veel plezier gingen wij op zoek naar de droomwoning van 4 koppels. Geen gemakkelijk opdracht in onze gegeerde regio maar wij gaan deze opdracht altijd met veel plezier en enthousiasme aan.

Wilt u ook dat wij voor u meezoeken? Neem gerust contact op met ons en bekijk alvast even onze tarieven onder het menu 'Diensten - Koper'

De nieuwe registratieregeling

Voor de aankoop van een enige en eigen gezinswoning geldt vanaf 1 juli 2018 het nieuwe registratietarief van 7%. Het gunstregime van 5% dat in de volksmond ‘klein beschrijf’ werd genoemd, is afgeschaft en maakt nu plaats voor een tarief van 7% en een rechtenvermindering die rekening houdt met de aankoopwaarde van de woning.  Ook het ‘klein beschrijf’ voor gronden (waarbij je een grond kon kopen onder een tarief van 5% door een teruggave van verkooprecht) is definitief verdwenen. De aankoop van een grond is nu altijd onderworpen aan 10%.

Tarief van 7%
Het zijn vandaag enkel kopers die een ‘enige, eigen gezinswoning’ aankopen, die kunnen genieten van het verlaagd tarief van 7%. Mensen die daarentegen een bouwgrond kopen, een tweede woning, een beroepspraktijk, een studentenkot … zullen nog steeds onderworpen worden aan het tarief van 10%. Ook kopers die een nieuwe gezinswoning kopen, maar daarnaast al een onroerend goed in eigendom hebben, vallen uit de boot en kunnen niet genieten van het verlaagd tarief.

Het nieuw tarief van 6%
Ben je van plan om een eerste, eigen gezinswoning te kopen die je nog grondig energetisch wil renoveren? Dan val je mogelijks onder het verlaagd tarief van 6%. Opgelet! Naast een aantal fiscale voorwaarden gelden ook een aantal voorwaarden die gekoppeld zijn aan de renovatie zelf. Zo moet je bijvoorbeeld de woning ‘ingrijpend energetisch renoveren’. Wil je meer informatie over deze renovatievoorwaarden? Dan raadpleeg je best www.energiesparen.be/EPB-pedia/indeling-gebouw/IER. Hoe dan ook, laat je bij jouw project zeker bijstaan door een deskundige die je zekerheid kan geven over het al dan niet voldoen aan de energie- en renovatievoorwaarden.

Tarief van 1%
Ben je van plan om een beschermd monument te kopen? Weet dan dat je onder bepaalde voorwaarden recht hebt op een tarief van 1%. Voorwaarde is dan wel dat je het belastingvoordeel van 6% binnen de vijf jaar na de aankoop investeert in het behoud van je woning.

Een rechtenvermindering voor bepaalde woningen
Naast de aankoop onder een tarief van 6% of 7% kunnen sommige kopers nog genieten van een bijkomend gunstregime, nl. een bijkomende rechtenvermindering (abattement). Het ‘vernieuwd’ abattement is gebaseerd op de aankoopwaarde van de woning. Een woning met een aankoopwaarde die niet hoger is dan 200.000 euro, wordt op de eerst schijf van 80.000 euro niet belast. Concreet komt dit neer op een korting van 5.600 euro. In sommige steden, de zogenaamde ‘kernsteden’ en de Vlaamse rand rond Brussel wordt het maximum plafond verhoogd tot 220.000 euro. Woningen die vallen onder het renovatietarief van 6% genieten dankzij de nieuwe rechtenvermindering van een bijkomende korting van 4.800 euro.

Neem best altijd contact op met ons of uw notaris om te zien voor welke verminderingen u al dan niet in aanmerking komt.

Bron: www.notaris.be

Verkopen zonder makelaar

Zelf uw woning verkopen? Simpel, toch?!

Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat sommige eigenaars hun woning perfect zelf kunnen verkopen. Zomaar in het wilde weg beginnen is echter geen goed idee. Uw woning verkoop je maar één keer! Denk dus goed na vooraleer je begint en informeer u goed!  

Uw eerste verstandige stap wanneer u uw woning zelf wilt verkopen is surfen naar www.winwoning.be. Hier kunt u tips en tricks vinden om uw woning zelf te verkopen! Winwoning is uw begeleidende hand in de verkoop van uw woning, die elke stap chronologisch met u overloopt en u helpt in contact te brengen met de professionals waarop u beroep wenst te doen. En dit alles, is volledig GRATIS!
Wilt u nog een stapje verder gaan en u helemaal verdiepen in de geheimen van de makelaar? Koop dan nu het boek van Eveline Hoste ‘De geheimen van de makelaar’, en wordt zo de beste verkoper voor uw woning.

Wij verklappen alvast de 7 stappen die u moet volgen om de verkoop van uw woning tot een goed einde te brengen!
  1. Bepaal de juiste vraagprijs
  2. Presenteer je huis op zijn paasbest
  3. Maak publiciteit voor je woning en informeer de koper correct
  4. Hoe organiseer je een bezoekdag?   
  5. Speel tijdens de rondleiding in op alle zintuigen van de koper
  6. Versier een bod en onderhandel slim over de prijs
  7. Laat een solide verkoopovereenkomst opmaken en regel de overdracht van je huis
Veel succes!
 

De geheimen van de makelaar

Eveline Hoste, voormalig Miss Belgian Beauty en nu vastgoedmakelaar, heeft met De Geheimen van de Makelaar een boek geschreven met tips en tricks voor wie een huis wil verkopen. “Ik wil gewoon graag helpen”, zegt ze.


Privé kocht én verkocht ze al drie keer. Maar het is vooral door in haar job als vastgoedmakelaar de ogen open te houden, dat het idee voor een boek begon te spelen. “Met mijn stage erbij, ben ik nu vijf jaar actief als makelaar”, zegt Eveline Hoste (35), die een diploma rechten op zak heeft en in 2001 Miss Belgium Beauty werd. “In deze job moet je goed rondkijken”, zegt ze. “Ik kan mij ergeren aan mensen die slechte foto’s van hun huis online zwieren en zo hun eigen verkoopkansen al bij voorbaat doen kelderen. Foto’s waar bij wijze van spreken de afwas nog op het aanrecht staat, bijvoorbeeld. Ook al gezien: een nette keuken, met in de hoek toch nog een bak bier. Ik kan er inkomen dat die bak niet stoort in het dagelijkse leven van mensen die er op dat moment wonen, maar als iemand door die stoorzender niet komt kijken, en dus ook afvalt als potentiële koper, is dat een gemiste kans.”

Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed