U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Luxueus 3 slaapkamerappartement met tuin in toffe buurt

Dit prachtig gelijkvloers nieuwbouwappartement is voor de snelle beslisser! Maak nu uw afspraak!

Het appartement bevindt zich in een prachtige nieuwe wijk vlakbij de Schelde en het centrum van Sint-Amandsberg.
Op nog geen twee minuutjes zit u op de ring rond Gent. Op wandelafstand is zelf station Dampoort bereikbaar (ca. 15 minuutjes). Ook het groen is vlakbij met het Arbedpark aan de overkant van de Schelde en op nog geen 5 minuutjes te voet bereikbaar.

De grootste troef van dit appartement is de prachtige open leefruimte met magnifieke en volledig geïnstalleerde keuken met grote koelkast, aparte diepvries, combioven, vaatwas, kookplaat, 2 spoelbakken en zeer veel kastruimte. Vlak aan de keuken is er nog een extra berging. De grote raampartijen bieden een mooi zicht op de privétuin van maar liefst 100m² met terras. Maak u ook geen zorgen over het onderhoud van de tuin, want dit gebeurt door tuinman die alle tuinen onderhoudt! In het appartement zijn 3 slaapkamers waarvan 1 met uitzicht op de achtertuin en toegang tot de douchekamer. In deze douchekamer is er ook nog een lavabomeubel met twee lavabo's, een toilet en praktische ingebouwde kasten waarachter u een wasmachine en droogkast kwijt kunt.

De inkomhal heeft een apart gastentoilet met spoelbakje en twee slaapkamers aan de voorkant van het appartement. Deze hebben prachtige grote ramen die uitkijken op de voortuin. De raamverduisteringen zijn op maat gemaakt en blijven hier ook hangen. Tot slot is er nog een aparte badkamer met lavabomeubel en ligbad.

Huurprijs: € 890,00/maand
Gemeenschappelijke kosten: € 50/maand
Optioneel: 1 carport = €40,00/maand; 2 carports = € 65,00/maand


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed