U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9070 Destelbergen

Omschrijving

Nieuw Duplex-appartement met terras

Zeer ruim duplex-appartement en dus 'woning-gevoel'! Het gaat hierbij om het rechtse appartement van drie. (zie foto gevel).
Grote raampartijen zorgen in de leefruimte voor veel licht en een moderne uitstraling. Het zicht op het terras en groendak zijn ook een groot pluspunt: zuidgericht, ganse dag zon. De moderne open keuken die volledig geïnstalleerd is, biedt veel opbergruimte en een praktische toog om gezellig aan te zitten of aan te ontbijten. Verder is er op de eerste verdieping een aparte toilet, wasplaats en berging. Onder het dak, op de tweede verdieping, bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 1 met kleine dressing. In de moderne badkamer kunt u een heerlijk bad of douche nemen (inloopdouche). Ook is er op deze verdieping een tweede apart toilet. Op het gelijkvloers is er tevens een aparte bergruimte voorzien voor fietsen, vuilniszakken, diepvries, enz... Tot slot is er ook een grote zolder.

Er wordt verwarmd via individuele centrale verwarming en op vlak van EPC scoort de woning met E-peil 87 en EPC score 133,44 kWh/m² zeer goed.
Geen gemeenschappelijke kosten! Vrij te parkeren voor de deur!


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed