U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Nieuwbouw Appartementje op topligging!

Gent Centrum, aan het Sluizeken, op de hoek van de Rodelijvekensstraat is dit knusse appartementje (48m2) met 1 slaapkamer gelegen op de 2e verdieping van het gloednieuwe project dat daar net gebouwd is. Op de hoek kan je de tram/bus nemen naar waar je wil (oa Station en randgemeentes). Maar wonen in de stad betekent overal makkelijk heen want alles bevindt zich op wandel/fietsafstand. Zalig kuieren richting de Korenmarkt , groenmarkt en Veldstraat en heerlijk genieten van de vele terrasjes en restaurants in het centrum met het Patershol om je hoek! Zei jij je hier al wonen ? Of misschien op zoek naar een pied-à-terre in Gent?
Lees dan snel verder en contacteer ons voor een bezoek! Gem. Kosten = 50 euro/maand. Lift aanwezig. grote gem. fietsenberging aanwezig!
Gloednieuw en dus zeer energiezuinig en helemaal in orde. Is reeds geschilderd en verduisterende raamdeco worden gehangen: is dus INSTAPKLAAR! Indleing: leefruimte met veel lichtinval dankzij het grote raampartij. Open ingerichte keuken met veel opbergruimte : combi-oven, vaatwas, koelkast en aparte diepvries, inductiekookplaat. Aparte slaapkamer en ruime badkamer met bad , wc, lavabomeubel. Aparte kleine berging. EPB: <E50, in afwachting van aanleveren. Ideaal voor 1-2 personen. Mis deze kans niet! Mail ons voor info en een afspraak.


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed