U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9070 Destelbergen

Omschrijving

Gerenoveerde villa op TOPlocatie

Destelbergen- Deze fantastisch gelegen villa met een terreinoppervlakte van 1600m2 heeft een perfecte ligging. Je bent op wandelafstand van het centrum van Destelbergen, vlakbij scholen, winkels, ontspanning... en tegelijkertijd ben je omgeven door het groen. De prachtige tuin (aan de rand van een bos) met automatische poort zorgt voor totale privacy.

De woning zelf is een charmante gerenoveerde villa met een bewoonbare oppervlakte van ca. 300m2 met 4 slaapkamers op het verdiep en 1 op gelijkvloers die ook dienst kan doen als bureel.. Er werd een nieuw dak, nieuwe leidingen en centrale verwarming op gas voorzien. Eveneens zijn er vorig jaar nieuwe isolerende ramen geplaatst.
Er werd gekozen tijdens de renovatie om een moderne look te combineren met de authentieke elementen wat ervoor zorgt dat je je onmiddellijk echt thuis voelt in deze woning.

Beneden heb je een grote leefruimte met open klassieke (hout)haard en mooie originele tegelvloer. Via de hall heb je toegang tot de keuken met toestellen (oven, kookplaat,, vaatwas) , een (5e) kamer/bureel met parket, een grote berging met aansluitend de dubbele garage met 2 poorten, een gastentoilet en vestiaire.
Op het eerste verdiep heb je een mooie lange gang met praktische op maat gemaakte kasten. Vanuit de gang heb je toegang tot 4 slaapkamers, 3 ruime , 1 kleinere die ideaal ook dienst kan doen als extra bureel of dressing; en 2 volwaardige badkamers met ligbad, lavabo en toilet. Daarnaast is er ook nog een extra berging. Verder heb je nog een stukje zolder om extra spullen op te bergen.

De villa beschikt daarenboven over alle moderne comfort: o.a. internetaansluitingen beneden en boven, volledig nieuwe alarminstallatie, automatische poort, videofonie (boven en beneden te bedienen), waterput, ontkalker...

Mis je kans niet om te wonen in deze unieke en gezellige woning en neem contact met ons op voor meer info of een bezoek: info@evelinehostevastgoed.be



Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed