U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Topper! Ruim appartement Gent-Zuid

GENT- Zuid:Top appartement-gelegen op wandelafstand van de het Zuid en met top zicht op het groen van het Zuidpark ligt dit klassevolle appartement met een bew. opp. van 151m2 en 3 slaapkamers, zeer gunstig gelegen aan de Frere-Orbanlaan. Zeer vlot bereikbaar aan de rand van de Stad. Tram voor de deur. Dankzij de privé-garagebox aan de straatkant rij je ook makkelijk in en uit het gebouw met rechtstreekse toegang vanuit de garage naar de bijhorende privé-berging (ideale wijn/drank-kelder) en de inkomhall met lift.

Het ruime en zeer goed onderhouden appartement verwelkomt je in een mooie hall met op maat gemaakte kast. Door de glazen dubbele deur kom je in de mooie leefruimte die dankzij de grote raampartijen een overvloed van lichtinval krijgt en een prachtig zicht op de bomen en het park. Vanuit de leefruimte of de hall kan je naar de keuken (ingericht met toestellen). Naast de keuken bevindt zich een zeer praktische (was)berging.
Het appartement beschikt over 3 grote slaapkamers waarvan 1 met ensuite badkamer. Voorzien van automatische rolluiken. Apart gastentoilet. Terras achteraan en balkon vooraan.
Gem. onkosten 132 euro/maand. Woongebied, geen voorkooprecht, vergunning, geen dagvaarding, geen verkavelingsvergunning. GUNSTIGE EPC-waarde: nr 20180927-0002094141-1: 190 kWh/m2. Elektr. conform! Dubbel glas.
Mis deze unieke kans niet en plan nu uw bezoek in op ons bezoekmoment!


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed