U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Gelijkvl. appartement met gezellig terras

Sint-Amandsberg (Gent) - dit verder op te frissen en te renoveren appartement (BJ 1978) met koer/terras en garagebox, is gelegen op een zeer populaire locatie , in een rustige straat nabij het station Gent-Dampoort , dichtbij verbindingswegen en op 5 min van de oprit van de R4 en autosnelwegen.
Verder is dit perfect gelegen voor wie liever de auto laat staan. Die kan in de afgesloten en bijhorende garagebox veilig blijven staan. Met de fiets ben je op 10 min in Gent centrum. Er zijn ook talrijke busverbindingen op wandelafstand. Scholen, winkels, sportmogelijkheden, zwembad enz op fietsafstand.
Het appartement is gelijkvloers gelegen , beschikt over een eigen terras/binnenkoer met rechtstreekse doorgang richting de bijhorende gesloten ruime garagebox. Verder omvat het een inkomhal, een apart gastentoilet, een kleine wasberging, een keuken, een zeer lichtrijke leefruimte, 2 slaapkamers met zicht op het terras en een badkamer met bad (douche in bad) en lavabo.
Dubbel glas. Conform gekeurde electriciteit. Epc: 418 kWh/m2. 20100828-0000650053-00000001-4. Woongebied, Geen dagvaarding, Geen voorkooprecht, Geen verkaveling, Vergunningen. Bel of mail voor info en bezoekmoment.


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed