U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9270 Laarne

Omschrijving

Open bebouwing met tuin

Laarne- deze op te frissen vrijstaande woning (BJ 1999) met tuin is gelegen op een perceel van ca 1264m2 in een rustige straat die heel vlot bereikbaar is via de Dendermondesteenweg. Gelegen op 5min rijden van centrum Kalken alsook van Destelbergen centrum ligt deze woning zeer vlot bereikbaar richting opritten autosnelwegen.
De woning bevindt zich in een prachtig landelijk gebied. Aan de voorzijde kijkt u uit op een open veld en aan de achterzijde paalt aan de tuin ook nog een (paarden)-weide.
Deze woning is instapklaar maar kan een opfrisbeurt gebruiken zodat ze opnieuw meer hedendaags oogt.
Indeling; inkomhal met apart gastentoilet, links komt u binnen in de leefruimte die zeer lichtrijk is dankzij de grote raampartijen. Verder komt u in de grote (ietwat op te frissen ) keuken (geïnstalleerd), een keukenberging en de wasberging. Vanuit de inkomhal rechts bevindt zich een vierde kamer met aanpalende kamer en 2e badkamer (douche/lavabomeubel) die kan gebruikt worden als bureel , praktijkruimte, of als extra slaapkamer met zithoek.
Boven bevinden zich 3 slaapkamers , een opbergruimte, en de grote badkamer (bad, lavabomeubel, toilet). En een zolderruimte onder het dak.
Woonuitbreidingsgebied, Geen dagvaarding, verkaveling, vergunning, geen voorkooprecht. EPC certific. 20121122-0001254029-00000003-3: 247kWh/m2. Bel of mail voor info of bezoekmoment.


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed