U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

Rustig gelegen villa met zwembad

Eksaarde- deze topwoning met zwembad en 4 slpk is ideaal gelegen tussen Lochristi en Lokeren. Landelijk gelegen op een domein van ca 2100 m2 met uitzicht op de paarden en de weilanden en toch vlot bereikbaar.
De villa is totaal en zeer degelijk gerenoveerd (2016) en kreeg een moderne nieuwe look. Ook de garage en achterliggende atelier/berging kreeg een make-over.
Ruimte en lichtinval troef dus in deze woning. Indeling: hall, ruime leefruimte zicht en toegang op de tuin dankzij de grote raampartijen.
Halfopen geïnstalleerde keuken, aansluitend grote wasberging. Apart toilet en 2e douchekamer. Op het gelijkvloers vind je ook de 4e grote slaapkamer die ook als ruim bureel/speelruimte zou kunnen dienen.
Boven bevinden zich de hall en 3 slaapkamers. Geef deze kamers ook een nieuwe frisse look en dan ogen ze net zo modern als de benedenverdieping.
Prachtige aangelegde tuin met mooi zwembad (verwarmd via zonneboiler). De tuin loopt door tot aan de achtergelegen weilanden met zicht op de paarden. Zalig rustig genieten hier.
Alle comfort aanwezig zoals CV, dubbel glas, alarm, parlofonie om de poort vooraan het domein te openen als er bezoek is, zonnepanelen.
Epc in aanvraag. Woongebied met landelijk karakter , vergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Rooilijnplan Rechtstraat.
Mis deze unieke kans niet en boek nu een afspraak in op de bezoekdag! info@evelinehostevastgoed.be of bel 0493 707 688!


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed