U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9041 Oostakker

Omschrijving

Klassevolle villa met zwembad

Gent/Oostakker: Klassevolle villa met zwembad en prachtige tuin en sublieme afwerkingsgraad. BJ 2002. Op heden 3 ruime kamers en mogelijkheid tot 5-6 kamers. Perceel: 2052m2 en maar liefst ca. 615m2 bewoonbare. opp..
Deze prachtige villa is gelegen op 1 van de meest bereikbare plaatsen rond Gent. Op de grens van Oostakker met Destelbergen en Sint-Amandsberg kan je van hieruit overal vlot heen rijden, fietsen wandelen..Station Gent-Dampoort op fietstafstand. Bus om de hoek. EN alle winkels, restaurants, zwembad... binnen straal van 1 km.
De villa is gelegen in een residentiële buurt met enkel villa-bouw in een rustig doodlopend straatje en is omgeven van een prachtig aangelegde tuin waar u in totale privacy kan genieten.
De villa is gebouwd met kwaliteitsmaterialen en enkele jaren geleden alweer totaal heringericht. (Meubels overname bespreekbaar indien gewenst).
Dankzij de vele raampartijen krijg je van overal mooi zicht op de weelderig aangelegde tuin met verwarmd zwembad, vijver en prachtige rozentuin. De woning beschikt over alle moderne comfort zoals o.a. alarm, goed geïsoleerde muren, dak, vloeren... EPC: zeer gunstig 144kWh/m2.
Indeling (samengevat): ruime inkomhal, gastentoilet, vestiaire, ruime leefruimte met eetplaats met rechts aansluitend de ruime totaal ingerichte leefkeuken, aparte grote wasberging en dubbele garage.
Vanuit de eetplaats gaat u naar de zithoek en ook naar de afsluitbare 2e gezellige zithoek. Vanuit de leefruimte gaat u verder ook naar de ruime bibliotheek/bureelruimte die vooraan het huis gelegen is. 1e verdieping: 3 ruime slaapkamers met elk hun eigen op maat gemaakte kasten. De master bedroom beschikt dan weer over een eigen dressing alsook een eigen badkamer met groot whirlpool-bad en eigen toilet.
Verder is er nog een 2e badkamer met stoomdouche en sauna en een 3e badkamer. Daarnaast kan u zich ook ontspannen in de polyvalente ruimte (op heden de snookerruimte).
Via vaste trap bereikt u het 2e verdieping waar u kan beschikken over een totale ruimte van ca. 80m2 afgewerkte met ingewerkte kasten. Dit kan een polyvalente ruimte zijn of ingedeeld worden in 2 bijkomende kamers indien gewenst.
Veel parkeerruimte alsook bijkomende carports aanwezig.
Er valt heel veel te vertellen over deze topwoning maar wellicht komt u deze beter zelf ontdekken.
Contacteer ons voor meer info en voor een bezoek.
Woongebied, vergunning; verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen dagvaarding.


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed