U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9750 Zingem

Omschrijving

Topvilla in rustige omgeving

Kruisem (Fusie van Zingem en Kruishoutem) - deze instapklare topvilla met 3 slaapkamers -gebouwd in 2004- ligt ideaal gelegen voor wie rustig wil wonen en toch graag vlot alle richtingen uitgaat. Het perceel is ca. 807m2 groot en garandeert door de aanplanting totale privacy in de woning en tuin.
Op 20min van Gent centrum rij je hier de rustige verkaveling binnen en voel je je meteen thuis.
De woning is zeer modern gebouwd met een architectuur die het licht optimaal naar binnen trekt. Het betreft een unieke woning met mooi aangelegde privétuin. Vanuit de riante leefruimte heb je zicht op de tuin en ook op de vijver naast de woning.
Deze vijver kan eventueel terug omgevormd naar een zwemvijver. De woning is verder perfect onderhouden.
Als je de woning binnenkomt heb je de hall met zijn vestiaire en apart gastentoilet.
Door de schuifwand kom je terecht in de lichtrijke leefruimte met open keuken met keukeneiland (geïnstalleerd) en de zithoek. De strakke polybeton vloer zorgt voor de moderne en toch warme sfeer in de woning.
In de zithoek is ook reeds aansluiting voorzien voor geval men een gashaard wil installeren. OP heden vloerverwarming op gas.
Naast de keuken is er een voedingsberging en daarnaast een technische berging met toegang naar de zijtuin.
Met de open trap gaat u naar het verdiep waar zich 3 slaapkamers, een wasberging, een apart toilet, een technische berging, een open bureau met zicht op de tuin en leefruimte bevinden. Verder bevindt zich hier ook de badkamer die bereikbaar is vanuit de master bedroom via de dressing alsook via de andere zijde aan de kant van de andere kamers. In de badkamer vindt u een groot ligbad, alsook een inloopdouche voor 2 personen en 2 lavabomeubels.
Tenslotte is ook een zolder aanwezig. In de tuin kan u genieten op het grote terras. (De installatie voor de vissen in de vijver wordt weggehaald waardoor het terras nog groter zal zijn met zicht op de vijver. In de hoek bevindt er zich een tuinberging.
Vooraan aan de straatkant heeft u plaats voor minstens 2 auto's overdekt te parkeren en nog extra 4 auto's op de oprit.
Regenwaterput voorzien. EPC 229kWh/m2. Woongebied, verkaveling, vergunning, geen dagvaarding , geen voorkooprecht.
Deze topwoning zal wellicht heel snel zijn nieuwe bewoners vinden. Wordt u dat? Boek snel een afspraak voor u te laat bent!
info@evelinehostevastgoed.be
De eigenaar behoudt zich het recht om de kans te geven aan kandidaat-kopers om onder gesloten enveloppe te bieden indien meerdere mensen de vraagprijs zouden bieden.


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed