U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9070 Destelbergen

Omschrijving

Instapklare woning met tuin

DOOR CORONA-MAATREGELEN ZIJN WIJ GENOODZAAKT ONS ANDERS TE ORGANISEREN OM JULLIE VAN DIENST TE ZIJN; GELIEVE ONS ENKEL PER MAIL TE CONTACTEREN; WIJ NEMEN DAN ZELF ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP

Destelbergen- Deze instapklare ruime rijwoning is door zijn gunstige ligging een absolute topper. Nabij winkels, scholen en supermarkten.
Deze woning met tuin, garage , 4 slaapkamers en ruime leefruimte met open keuken is gelegen op een boogscheut van centrum Destelbergen en Sint-Amandsberg en op fietstafstand van Gent. Ook de fiets- en wandelroute langs de Schelde ligt vlakbij. Goede busverbindingen richting Gent en Station.

Op het gelijkvloers beschikt de woning over een hall, toegang tot een praktische en droge kelder, ruime leefruimte, open keuken met ingebouwde toestellen, eiland en grote kastenwand aan de andere zijde. Achter de keuken bevindt zich de eerste badkamer, met ligbad, toilet en dubbele lavabo.

De grote tuin heeft een terras en een overdekte zithoek. Achteraan de goed onderhouden tuin is een ruime bergplaats die momenteel gebruikt wordt als plaats om te klussen. Deze geeft toegang tot de garage (kan eventueel bijgehuurd worden). Vooraan de woning is een oprit voor 1 wagen en voor de oprit zelf kan u ook altijd makkelijk parkeren.

Op de eerste verdieping heb je twee ruime slaapkamers, totaal vernieuwde 2e badkamer met inloopdouche , lavabomeubel en toilet.
Op de tweede verdieping bevinden zich de andere 2 ruime slaapkamers. Op de overlopen en tussen de kamers is er steeds voldoende bergruimte voorzien. De woning is volledig gerenoveerd en overal mooi afgewerkt; behangen en geschilderd.

EPC zeer gunstig: 189kWh/m2 (Totaal gerenoveerd ) , CV op aardgas, dubbel glas, Electr. conform gekeurd.
Woongebied, vergunningen, geen voorverkooprecht, geen verkavelingsvergunning, geen dagvaarding.

Voor meer info en bezoekdag mail info@evelinehostevastgoed.be! Mis deze kans niet!

Afspraak bezoek enkel per mail aub. Wij beantwoorden iedereen op volgorde van binnenkomen aanvraag.
Deze prijs is een instelprijs. De eigenaars behouden zich het recht voor om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bovenbieden door hen die de vraagprijs boden. Bezoekdag zal snel volgeboekt zijn. Snel zijn blijft dus de boodschap.


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed