U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9070 Destelbergen

Omschrijving

Topinvestering te Destelbergen, woning 3slpk/VERKOCHT

Op zoek naar de ideale investering in Destelbergen? Deze discrete verkoop wordt U exclusief als klant bij ons aangeboden:
Deze toffe woning met tuin is gelegen op 2 min rijden van het centrum van Destelbergen en op fietsafstand van Gent centrum en van Gent Dampoort station. Op 2 min met de wagen van de opritten R4, E17 en E40. Openbaar vervoer
De woning omvat een hall, toilet, leefruimte met half-open geïnstalleerde keuken, berging en veranda op het gelijkvloers en over 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en een zolderruimte (volledig geïsoleerd) op de eerste verdieping.
De woning is voorzien van 10 zonnepanelen en een hoogrendementsketel en heeft bijgevolg een zeer gunstige EPC-waarde van 130. De elektriciteit is conform gekeurd tot 2041. Asbestveilig attest.
Er is een mooie voortuin en volledig omheinde achtertuin aanwezig. Achteraan de woning is een grote garage met werkplaats en elektrische poort voorzien en een extra staanplaats voor de wagen. Er is een gemeenschappelijke oprit voor de garages voorzien en tevens een hekje wat achteraan toegang geeft tot de tuin.
De huidige eigenaars, die reeds op leeftijd zijn, zullen de woning verder betrekken als huurders.
Voor meer informatie hierover en/of voor een bezichtiging ter plaatse neem contact op met ons kantoor per mail op info@evelinehostevastgoed.be
Woongebied, vergunning, geen verkaveling,geen voorkooprecht, geen dagvaarding; geen overstromingsgevoelig gebied, geen beschermd erfgoed.


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed