U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Topper! Rijwoning met gezellige tuin

Gentbrugge, deze gezellige en ruime rijwoning met 3 slaapkamers en een 4e kleinere kamer/dressing/bureel met tuin en terras (°37) is gelegen op een zeer populaire locatie in Gentbrugge. Snel op de snelweg, vlot met de fiets en tram en bus naar Gent en alle winkels, scholen en ontspanningsmogelijkheden op wandelafstand. Dichtbij het park van gentbrugge en de Gentbrugge Meerse is deze woning ideaal voor jonge gezinnen. Indeling; ruime hall waar zelfs fietsen hun plaats kunnen hebben, kelder, lichtrijk living en eetplaats die uitkijkt op het terras en de tuin, keuken , apart toilet en badkamer. Leuke aangelegde en verzorgde tuin (ZUID/WEST-GERICHT) met ruime tuinberging.
Boven bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een 3e kleinere kamer die nu dienst doet als slaapkamer maar zeer geschikt is als dressing/ bureel...
Via een ruime overloop ga je naar de bovenste verdieping en daar bevindt zich nog een zeer ruime slaapkamer met aangrenzend een leuke lees/muziekhoek onder het dak.
Ze werd de afgelopen jaren reeds deels gerenoveerd maar kan nog verdere opfrissing/vernieuwing van o.a. de keuken en badkamer gebruiken. Verwarming is op gas, dubbel glas, electr. niet-conform.
EPC: 374kWh/m2
WoonGebied, Geen dagvaarding, geen vergunning, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Voor de snelle beslisser! Mis deze kans niet! bel nu om uw bezoek in te plannen voor het te laat is.


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed