U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9270 Laarne

Omschrijving

Prachtige half-open bebouwing

Laarne - Deze prachtige half-open woning, behorende tot het project 'Residentie Wastobbe' bestaat uit een moderne duplex/woning, gebouwd in 2015 met een tuin en een grote garage met automat. poort. Epeil 69!Gelegen in 2e lijn ligt deze duplex-woning heel rustig gelegen in een prachtig nieuw gebouwd project in landelijke stijl.
Deze woning heeft 3 slaapkamers en beschikt over een dressing-ruimte (kan ook als babykamer dienen). De woning wordt met gas verwarmd en beschikt tevens over een gashaard. Ideaal voor een jong gezin dat graag rustig en toch bereikbaar wil wonen. WInkels, scholen en ontspanning op wandelafstand.
Indeling: grote inkomhall, gastentoilet, leefruimte met zicht op tuin en terras, moderne witte open keuken (volledig geïnstalleerd) ,wasberging,
CV op gas, hoogrendement, hoogrendementsglas, ventilatiesysteem D, trap naar boven naar hall, en 3 ruime slaapkamers, een 4e kamer die dienst kan doen als dressing, en een ruime badkamer met bad, douche, lavabomeubel.
Op maat gemaakte gordijnen en stores. 50 euro/maand gemeenschapp. kosten onderhoud oprit en garagecomplex.
Geen dagvaarding, geen verkaveling, vergunning, geen voorkooprecht. Woonuitbreidingsgebied. EPC 117 kWh/m2. E-peil 69. DE Wastobbe is opgenomen in de inventaris van Onroerend Erfgoed.
Bel of mail voor info of bezoekmoment.


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed