U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

Topper! Moderne open bebouwing

Lokeren (Doorslaar)- naast en aan de overkant van weidse velden waar de paardjes staan te grazen vind je deze open bebouwing met 3 slaapkamers op een perceel van ca. 450m2. Gebouwd in 2003 is deze woning helemaal instapklaar voor zijn volgende bewoners.
Zeer vlot bereikbaar en toch rustig tussen de weilanden. Populaire buurt met om de hoek Nieuwpoortstraat en snel richting Lokeren centrum. Naast de goede ligging heeft deze woning nog tal van andere troeven waaronder vloerverwarming, automatische zonnewering, alarm, airco's, stoomcabine, zonnepanelen met groenestroomcertificaten en een geboorde dieptewaterput. Elektr. keuring conform. Gunstig EPC. 174 kWh/m2.
Plan nu uw bezoek in want ook deze woning zal wellicht vlot verkocht zijn.
Indeling: hall, gastentoilet, ruime leefruimte met veel lichtinval dankzij grote raampartijen en zicht op de tuin, halfopen keuken ingericht met toestellen, kleine berging en aansluitend op de keuken bevindt zich de wasberging.
Oorspronkelijk was een garage voorzien (poort nog aanwezig) maar op heden is dit ingericht als speelruimte en is er een raam geplaatst.
Boven: 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met ingemaakte kasten. Ruime badkamer met bad en stoomdouche en toilet.
Grote, afgewerkte zolder met ingemaakte kasten over heel de lengte waar door o.a. veluxen te plaatsen, er de mogelijkheid is om 2 extra kamers te voorzien.
In de tuin kan u genieten op 2 privé-terrassen. Tuinberging voorzien dmv een nieuw, groot, onderhoudsvriendelijk tuinhuis.
Het domein wordt mooi afgesloten door een automatische poort vooraan en omheining rondom.
CV stookolie met buitensensor. Overal dubbel glas. Geïsoleerd dak/ muren/ vloer. Aansluiting voor parlofoon voorzien.
Mail ons voor info en bezoekmoment op info@evelinehostevastgoed.be of reply op deze advertentie, zo krijgt u asap een antwoord terug.
Tot binnenkort! gr. Eveline Hoste


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed