U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9090 Melle

Omschrijving

Gerenoveerde half open bebouwing te Melle

Melle - (grens met Merelbeke) - Deze instapklare HOB werd in 2016 volledig gerenoveerd en uitgebreid waardoor men dit een 'vernieuwbouw' kan noemen. Beneden heb je een moderne open keuken die voorzien is van alle toestellen, met aansluitend de ruime en lichtrijke leefruimte. Aansluitend heb je een grote (was)berging en apart toilet. Mooie open leefruimte met zicht op de tuin. Deze instapklare woning beschikt over alle hedendaags comfort.
De volledige benedenverdieping is voorzien van ingebouwde, dimbare led spots en ledstrip en grote ramen die uitgeven op de tuin. Lage epc-waarde dankzij de in 2016 geplaatste isolatie. Nieuw dak, ventilatie, witte crepi op de gevel..
De tuin is pas aangelegd met een nieuw gezaaid gazon en klimplanten langs de omheining. Er is een poort met autostaanplaats en een aangelegd terras waar je kan genieten van de zon. Aan de achterzijde van de woning is een kleine opbergruimte voorzien.

Op het eerste verdiep bevinden zich een ruime slaapkamer en moderne badkamer met wc, inloopdouche en dubbel lavabomeubel.
Op de dakverdieping vind je de tweede, en uiterst gezellige en zeer ruime slaapkamer onder de houten gewelven van het huis. Deze kamer kan eventueel omgebouwd worden tot 2e en 3e kleinere slaapkamers.

Deze mooie woning heeft een TOP ligging; vlakbij het station van Melle en oprit R4. Kinderopvang aan de overkant. Nabij scholen, ontspanning en winkels.
EPC = 165 kwh/m2. CV op gas, dubbel glas, Elektrische keuring is conform. Verkoop onder registratie.
Mis deze kans niet! Plan uw bezoek NU in! info@evelinehostevastgoed.be of bel 0493 707 688.


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed