U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9070 Destelbergen

Omschrijving

RUIM DUPLEX APPARTEMENT-2 TERRASSEN /GARAGE / VERHUURD

Destelbergen centrum- nabij en met zicht op de kerk, gemeentehuis en bibliotheek van Destelbergen is dit VRIJ RECENT GEBOUWDE (2010) duplexappartement op de 2de verdieping met een oppervlakte van ca. 126 m2 uiterst gunstig en, bereikbaar gelegen. Via de lift en/of trap komt u boven. Er is een inkom met vestiaire. Vervolgens een zeer ruime leefruimte met aansluitend ruim terras. Hierop geeft een halfopen volledig geïnstalleerde keuken uit. De keuken bevat tevens een ruime berging.
Het nachtgedeelte heeft een nachthal met toegang tot een apart toilet, een ruime kamer achteraan het gebouw en een ruime badkamer met bad.
Via een trap gaat men naar de tweede verdieping met nogmaals een ruime kamer, een tweede badkamer met douche, een ruime berging.
Alle internet en digitale toepassingen zijn mogelijk. Videofonie is aanwezig. Verwarming gebeurt met gas. Alles is prima geÏsoleerd met een E-peil van 60. Ventilatie is aanwezig.
Er is een ruim terras vooraan het gebouw en een ruim dakterras.
De afwerking is prima verzorgd met parket en aanwezige verlichting.
In de kelder (bereikbaar met lift) is er een ruime berging.
Verder is er een gemotoriseerde garage aanwezig per appartement. Inrit tot parking en staanplaatsen is extra beveiligd met een aparte gemotoriseerde poort.
Voor info en bezoekmoment mail info@evelinehostevastgoed.be. bezoeken zullen ingepland worden van zodra mogelijk (cf. Corona Lockdown na 11 mei 2020)
EPc in aanvraag.


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed