U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Verkopen, verhuren of bouwen?

U bent bij ons aan het juiste adres voor een aanpak op maat die leidt naar het best mogelijke resultaat! 

Advies, begeleiding verkaveling

Heeft u geen idee wat u met uw braakliggend stuk grond kunt aanvangen? Of heeft u een te renoveren pand waarvan u denkt dat er misschien wel meer in zit?

Voor een begeleiding op maat en de zoektocht naar de mogelijkheden van uw grond of pand, zijn wij uw betrouwbare en professionele partner! Wij zoeken voor u of samen met u wat uw verschillende opties zijn, waar de beperkingen zitten, en hoe voor u het meest rendabele resultaat bekomen kan worden. Als specialist in het verkavelen hebben wij ook een ruim netwerk aan bouwpromotoren die continu op zoek zijn naar dergelijke opportuniteiten voor het opzetten van projecten. Indien wij hen uw grond of pand ook mogen aanbieden, kunt u rekenen op een vlotte verkoop, aan de beste prijs! Want dit is telkens onze missie: het meest gunstige resultaat voor u bewerkstelligen.

Tarief vastgoedadvies: vanaf  100 euro excl. BTW per uur
 

Kopen of verkopen

Via ons uniek verkoopconcept verkopen wij de meeste huizen vaak nog voor we de kans krijgen ze op immoweb en co te zetten!
Of het nu draait om een rijwoning, een villa, een bouwgrond of een appartement,...
wij stellen steeds alles in het werk om de verkoop van uw eigendom zo vlot mogelijk te realiseren! Onze unieke manier van verkopen zorgt ervoor dat je huis snel en aan de juiste prijs verkocht wordt zodat je zorgeloos naar je nieuwe woning kan verhuizen.

Tarief verkoop:  per klant individueel bespreekbaar op maat van de klant.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte op basis van Uw persoonlijke wensen en uw persoonlijk dossier.  Een eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend                                                  

Hoe pakken we dit aan?
Wij verkopen huizen vaak binnen de week, aan de juiste prijs en dat aan mensen binnen ons eigen actieve kopersbestand. Gewoon even op immoweb zetten en afwachten is dus niet hoe wij werken! Pro-actief te werk gaan en gericht aanbieden aan de juiste kopers-profielen wel. Dat vraagt meer tijd en energie van ons als vastgoedmakelaar maar het loont en onderscheidt ons van de vele anderen.
Een tweede belangrijke pijler die een vlotte verkoop garandeert, is een correcte en realistische waardebepaling. Laat u zeker niets wijsmaken want uw huis is waard wat de kopers ervoor willen betalen. Laat u dus geen te hoge vraagprijzen aanpraten want zo verbrandt u uw woning en krijgt u uiteindelijk vaak minder dan wanneer u het ineens op de juiste prijs zet!

Vraag bij een professionele schatting! 
Wij maken graag voor U een waardebepaling op. Een goede prijszetting is opportuun bij verkoop en inkoop!
 
U kan bij ons terecht voor volgende vormen van schatting:
 
-      Basis schatting (150 euro excl. BTW)
Wij bezoeken het te schatten pand en lichten mondeling onze expertise toe.


-      Commerciële schatting (250 euro excl. BTW) 
Wij bezoeken het te schatten pand, geven mondeling onze eerste expertise en maken nadien een commerciële schatting op, op basis van een marktonderzoek. Wij bezorgen U deze waardebepaling op papier. 
 
-       Uitgebreide commerciële schatting (350 euro excl. BTW)
Wij bezoeken het te schatten pand, geven mondeling onze eerste expertise en maken nadien een commerciële schatting op, op basis van een marktonderzoek. Wij stofferen deze schatting met alle Vastgoedinformatie ter beschikking. 

Wij bezorgen U deze waardebepaling op papier en nodigen U graag uit op de koffie voor een uitbreide bespreking van de schatting van Uw woning en de best mogelijke commerciële aanpak bij verkoop. 
 

Bij verkoop van Uw woning via ons kantoor, zal de kost van de schatting in mindering worden gebracht van de verkoopcommissie.

Uiteraard zorgen wij daarnaast ook voor alles bij de verkoop van uw eigendom! Wij zorgen dat wij alle zorgen en administratieve rompslomp uit uw handen nemen en
regelen uw verkoop van A tot Z! Wij doen de nodige aanvragen van documenten en attesten die nodig zijn om te verkopen. We werken samen met de vlotste en best geprijsde keurders.

Op zoek naar een woning?
Bent u op zoek naar een woning en wilt u als eerste  op de hoogte gehouden worden wanneer een woning die aan uw eisen voldoet te koop komt? Maak uw gratis woonprofiel aan en maak zo deel uit van ons actief kopersbestand. Vooraleer een pand dan online aangeboden wordt, krijgt u de kans om uw interesse te uiten en een bezoek te brengen aan uw misschien toekomstige droomwoning.
Wenst u nog een stapje verder te gaan en volledig begeleid te worden in uw aankoop? Lees meer over onze dienst als aankoopmakelaar onder het luik ‘Koper’.

Verhuur

Laat uw verhuur over aan ons en bespaar u geld (ja u leest het goed!), kopzorgen en tijd!
Het verhuren van een woning lijkt gemakkelijk, en kan gemakkelijk zijn, maar de eerste de beste kandidaat is niet altijd de beste huurder voor u! Ook het opstellen van een sluitende huurovereenkomst waarin uw rechten behartigt worden, is specialistenwerk. Laat u daarom bijstaan in uw verhuring!

Maar hoezo geld besparen hoor ik u denken… Enerzijds garanderen wij een vlottere verhuur door uw pand goed in beeld te brengen, ons intern klantenbestand aan te spreken, te publiceren op verschillende online kanalen en een dagelijkse opvolging van de reactie op uw pand. Een snellere verhuur = meer huurinkomsten voor u! Anderzijds maken wij kosten, die u als eigenaar ook zou maken indien u uw woning online wilt gaan aanbieden. Deze kosten die wij maken worden niet extra aangerekend maar zitten in onze service!

Verhuren is ook niet enkel een geschikte huurder vinden! Alle administratie nemen wij van u over! Voorafgaand zorgen wij voor de nodige documenten die wettelijk verplicht zijn en controleren wij of uw pand conform de huidige huurnormen zijn. Daarnaast maken wij een sluitende huurovereenkomst op, om u rechten als verhuurder te garanderen. Na de huurovereenkomst is het werk nog niet gedaan! Wij zorgen dat er een plaatsbeschrijving wordt opgemaakt door een onafhankelijke partij en indien gewenst registreren wij ook uw huurovereenkomst. U hoeft bij wijze van spreken enkel nog een huurder te kiezen uit de verschillende kandidaten en uw krabbel onder de huurovereenkomst plaatsen! Lees: geen kopzorgen en meer tijd voor leuke dingen!

Tarief verhuur:  1 maand huur excl. BTW (woninghuur) - 
 15% excl. BTW van de jaarlijkse huur (handelshuur)
 

Koper

Al lang op zoek of heeft u uw droomwoning al gevonden maar twijfelt u over de prijs of vindt u de onderhandelingen moeilijk? Als aankoopmakelaar bieden wij een geschikte oplossing volledig op maat van uw wensen.

Bent u het beu om dagelijks het aanbod aan nieuwe woningen af te schuimen op zoek naar uw droomwoning? U hebt geluk, wij niet! Wij zoeken graag met u mee en als professional in het vak komen wij vaak als eerste te weten waar en wanneer een woning te koop komt. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat, indien de woning aan uw woonwensen voldoet, u als eerste de kans krijgt om de woning te bezoeken en eventueel een bod te doen.

Naast de zoektocht kunnen wij u ook adviseren over de woning. Wij gaan indien u dit wenst mee ter plaatse en controleren de woning op eventuele gebreken of andere addertjes onder het gras. Het inschatten van eventuele renovatiekosten doen wij ook graag voor u. Op die manier kan er dan weer ingeschat worden of de vraagprijs realistisch is. Wij maken ook een objectieve schatting van de woning zodat u zeker bent dat u niet te veel betaalt!

Contacteer eens voor meer info en wij werken een voorstel op maat voor u uit. 

Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed