U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Appartement op 15e met topzicht

Gent- nabij de Coupure Gent bevindt zich dit uiterst gunstig gelegen appartement met 2 slpk op de 15e verdieping van een flatgebouw (BJ 1969) nabij de Carrefour (Groene Vallei), met 2 slaapkamer, een terras, een ondergrondse kelderberging en ondergrondse staanplaats. Liften aanwezig, Badge- en camerabeveiliging van de ingangen.
Vanuit de leefruimte , de 2 slaapkamers en terras heb je hier een schitterend uitzicht over zowel het groen van Gent Bourgoyen als op het water als op de 3 torens van Gent en het gebied van het station aan de andere zijde.
Zeer vlot bereikbaar met auto, fiets , bus en tram. Op wandelafstand van Gent Centrum. Alle nodige winkels onderaan het gebouw en Carrefour naast het gebouw. Meerdere supermarkten op wandelafstand.
Ideaal als investering ook om te verhuren of voor uw studerende kinderen.
Het appartement is verder goed onderhouden maar vraagt een opfrissing zodat ze meer hedendaags wordt zodat jij er nog jaren kan genieten. Bew. opp. ca. 94m2. EPC zeer gunstig: 121kwh/m2.
Gem. kosten : ca. 182 euro/maand maar dit is inclusief privéverbruik water alsook privéverbruik verwarming. Wij bezorgen je graag detail kosten op aanvraag.
Indeling: hall, gastentoilet, 2 slaapkamers ene zijde, badkamer met bad, leefruimte met terras en topuitzicht (parket) andere zijde en via de hall naar de keuken.
Gasaansluiting aanwezig, dubbel glas. Zonnewering in 1 slaapkamer.
Woongebied met cultureel, archeologisch karakter, geen voorkooprecht, geen dagvaarding, vergunning, geen verkavelingsvergunning.


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed