U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Opbrengst-eigendom bevattende 6 app + winkelruimte te Gent-Centrum

Deze zeer gunstig gelegen opbrengst-eigendom te Gent-Centrum (Tolhuislaan) omvat een complex van 6 appartementen, een winkelruimte en garages.
Er zijn drie 3-slaapkamer appartementen (102m²) en drie 2-slaapkamer appartementen (96m²) in het gebouw die momenteel allen verhuurd zijn. De appartementen bevinden zich op de drie verdiepingen.
Op het gelijkvloers is een mooie winkelruimte (240m²) aanwezig die momenteel als bakkerij is ingericht. Deze is ook verhuurd (handelshuur).
Het gebouw heeft 2 garagepoorten waarvan 1 met ingang in de Tolhuislaan en 1 met ingang in de Jozef Van Crombrugghestraat . Er is plaats voor 4 wagens.

Zeer interessante investering!

EPC score van huisnummer 131 is 254 kWh/m², huisnummer 133 is 224 kWh/m², huisnummer 135 is 409 kWh/m², huisnummer 137 is 223kWh/m², huisnummer 139 is 193kWh/m² en huisnummer 141 is 434 kWh/m²

Interesse? , aarzel niet ons te contacteren voor meer info.
Woongebied, vergunningen, geen voorkooprecht, geen dagvaardingen, geen verkavelingNiet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed