U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

Erica - Luxe villa-appartementen in de Heide te Waasmunster

De luxe van een villa in de natuur of het comfort van een appartement? Het is een moeilijke keuze. Maar wat als u niet hoeft te kiezen. Het innoverende woonconcept van Sylvestris Wonen biedt het beste van beide werelden en onderscheidt zich op diverse manieren van andere woonvormen. Sylvestris Wonen is het wonen van de toekomst!
Residentie Erica straalt één en al luxe en wooncomfort uit.
Reeds 5 van de 8 verkocht!
Laatste 3 beschikbaar. Kom zelf dit uniek woonconcept bezoeken en maak nu een afspraak! Oplevering voorzien lente 2019.

Woning 0.3 is gelegen op het gelijkvloers en heeft een oppervlakte van maar liefst 217m2. Aan de voorzijde van het gebouw heb je de ruime living met open keuken. Het appartement heeft 3 slaapkamers (momenteel 1 voorzien als bureau) en 2 badkamers. Overal zijn grote (schuif-) ramen die uitgeven op in totaal 3 private terrassen met een totaaloppervlakte van 75,87m2.

Wat mag je verwachten van Sylvestris WONEN?
We vertrekken van een nieuwe visie dan deze van andere woonprojecten met 'villa-appartementen', ontwerpen een gebouw dat opgedeeld wordt in villa's en is ingebed in de natuurlijke omgeving. Architectonisch en op het vlak van woonbeleving is dat van een heel ander niveau. De 10 pijlers: riante leefruimtes, gemeenschappelijk comfort en gedeelde kosten, hoogkwalitatieve afwerking, grote dubbele garageboxen met voorziening elektr. wagens, smart home systeem, ecologisch, BEN (=Bijna-Energie-Neutrale) -Woning, beveiligd domein, bosrijke omgeving en LUXUEUZE afwerking. Riante budgetten INBEGREPEN voor keuken en badkamer! Kortom genieten en wonen op topniveau! Ontdek deze parel: Residente Erica te De Heide - Waasmunster. Maak nu een persoonlijke afspraak of een werfbezoek.Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed