U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9070 Destelbergen

Omschrijving

Penthouse app met zonnig terras

Destelbergen, in deze totaal vernieuwde Residentie Dominique komen 3 appartementen. (1 duplex app : intussen reeds VERKOCHT)! Nog 2 appartementen te koop.

1 en 2 e verdieping over volledige verdieping. Maar liefst 110m2! 3 slpk en zonnig terras op het 1ste verdiep. De 2de verdieping omvat een appartement met eenzelfde omvang dan het 1ste verdiep + hierbij de dakverdieping die nog eens een extra 50m² beslaat. Totaal gerenoveerd (door professionele aannemer(s) en coördinatie van het project). ZOwel binnen zal alles alles volledig vernieuwd zijn (oplevering september 2019-volop in afwerking). De gevel is geïsoleerd en met witte crepi bezet. Op wandelafstand van het natuurgebied Damvalleimeer zijn deze appartementen zeer gunstig gelegen. Te koop onder registratierechten en GEEN btw dus 7% mogelijk eigen/enige woning. Er is 1 app. op het 1e verdiep en 1 op 2e verdieping. Deze ruime appartementen hebben een bewoonbare opp. van maar liefst 107m2 op 1 ste verdiep en 160m² op 2de verdiep samen met de dakverdieping. Zeer ruim met veel lichtinval en een zonnig zuidgericht terras van ca. 11m2 dat mooi uitkijkt vanop 2e verdieping op het groen van het Damvalleimeer. 1ste verdieping telt 3 slpk en penthouse app 3 slpk en grote zolder onder het dak nog naar wens in te delen (51m²).

Parkeerplaats naast of achter het gebouw bij te kopen aan 12.500 euro. Indeling zie ook plan: hall, gastentoilet, leefruimte , keuken aansluitend berging, nachthal, badkamer met inloopdouche en 3 slaapkamers, terras.
Zeer bereikbare ligging nabij R4 en centrum van Destelbergen. Winkels en supermarkten , scholen enz op wandel/fietsafstand.
Zeer interessant ook als investering om te verhuren. Veel vraag naar in deze regio.
E-peil min. 71 (penthouse) en 56 (1e verdieping) (energienorm) zal zeer gunstig zijn aangezien deze aan de nieuwste normen moeten voldoen. Woongebied, (grenzend aan natuurgebied), vergunning, geen dagvaarding, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht.
Zo goed als geen gemeenschappelijke kosten voorzien. Kleinschalige residentie. Kleine hall, geen lift. Alle electr, gas en water individueel.
Interesse? Aarzel niet want anders bent u wellicht te laat! Mis deze kans niet! 1 penthouse te koop en 1 op 1e verdieping. Op = op! Mail ons op info@evelinehostevastgoed.be voor meer info en/of bezoek.


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed