U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

TE KOOP: Een stadswoning in Gent met een stadstuintje en drie slaapkamers (Mobiscore 8.9/10).

Deze instapklare stadswoning (te Bloemekenswijk) is ideaal gelegen, op fietsafstand van Gent centrum, waardoor alles wat je nodig hebt dichtbij is. De woning oorspronkelijk gebouwd in 1933 maar intussen gerenoveerd straalt 1 en al gezelligheid uit. Dit gezellige rijhuis is gelegen in een zeer rustig woonerf waar de totale heraanleg en de groene aanplantingen gezorgd hebben voor een oase van rust , midden in de stad, als je de straat inrijdt.

Bij het betreden van de woning (let op het detail van de narcisbloem in het glasraam van de deur) kom je direct in de gezellige woonkamer en eethoek. Aansluitend bevindt zich de keuken, die uitgerust is met alle benodigde apparatuur en voldoende kastruimte biedt. De leefruimte en keuken kunnen afgesloten worden van elkaar door de grote doorzichtige deuren.

Vanuit de keuken heb je direct toegang tot en zicht op het stadstuintje. Het is een ideale plek om te ontspannen en te genieten.
Je kan op het gelijkvloers ook de badkamer met wastafel, toilet en recent vernieuwde douche terugvinden.
De leidingen zijn reeds allemaal vernieuwd, de elektriciteit is CONFORM, overal in de woning is centrale verwarming en het platte dak werd ook reeds volledig vernieuwd. Overal minstens dubbele beglazing of hoogrendementsglas en dakisolatie (EPC-label C).

Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich de twee slaapkamers. Beide kamers zijn ruim en licht, waardoor ze ideaal zijn als slaapkamer, studeerkamer of hobbyruimte. In de slaapkamer achteraan werden nieuwe ramen geplaatst met rolluiken op zonne-energie. Vanuit de tweede slaapkamer kan je met een trap naar de zolderverdieping die omgevormd is tot een derde slaapkamer. Deze kan ook perfect dienen als speel/hobbyruimte of als thuisbureel.

De stadswoning is gelegen in een levendige buurt in Gent, waar je kunt genieten van de vele restaurants, cafés en winkels die de stad te bieden heeft. Daarnaast zijn er verschillende parken en groene gebieden in de buurt (oa. Conducteurspark en de fietssnelweg), perfect voor een wandeling of fietstocht. Er is voldoende parkeerruimte voorzien in de buurt en ook voor de fietsen is ruimte voorzien in de straat.

Tot slot is er niks gezelliger dan op zondag naar de markt kunnen wandelen.

Kortom, deze knusse woning in is ideaal voor wie op zoek is naar een gezellige en praktische woning op fietsafstand van centrum Gent.

Woongebied, vergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, geen verkaveling, geen voorkooprecht, geen dagvaarding; geen overstromingsgevoelig gebied.

Neem snel contact met ons op voor meer info of vraag alvast een bezoek aan via info@evelinehostevastgoed.be OF 0493.70.76.88

Asbest in opmaak


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed