U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9070 Destelbergen

Omschrijving

Spectaculaire Villa in rustige groene omgeving

Destelbergen- Een woning die je omver doet blazen! Een woning die je doet dromen! Voor een unieke woning van ongeziene klasse ben je hier aan het goede adres. Gelegen op een toplocatie ligt deze woning zeer bereikbaar en toch rustig in het groen.
Op een perceel van 1442 m2 met zuidgerichte tuin kan u beschikken over een bewoonbare opp. van maar liefst 658m2. Deze top villa gelegen in het groen is gebouwd in 1995. ! Check alvast ook de video rondleiding op deze website of via https://youtu.be/LEpGhZJ8HaA.
De centrale impressionante hall is de kern van de woning waarrond alle ruimtes zich bevinden. Aan de achterkant situeert zich de luxueuze leefruimte met zicht op de tuin. De moderne leefruimte heeft een zeer onderhoudsvriendelijke betonvloer en in het verlaagde zitgedeelte met open haard, is er een warme parketvloer en exotische mini-binnentuin. Overal zijn er tevens grote raampartijen die voorzien zijn van dubbel glas en zijn de muren en het dak volledig geïsoleerd. Via de leefruimte of centrale hal kom je verder in de bibliotheek waar een prachtige parket ligt. Via de grote glazen deuren komt u van de leefruimte in de keuken. De volledig geïnstalleerde keuken heeft een zeer groot werkblad en zeer veel opbergmogelijkheden en baadt in het licht omwille van de grote raampartijen. Ook de toegang tot de kelder bevindt zich in de keuken. DEze is zeer ruim en makkelijk toegankelijk. Super praktisch voor het koel bewaren van al uw voorraad. De keuken is ook voldoende ruim voor het plaatsen van een keukentafel. Naast al dit praktische is het uniek zicht op de voortuin een waar genot. Verder is er op de gelijkvloerse verdieping nog een wasruimte, apart toilet en dubbele garage met elektrische garagepoort.

De woning telt op de eerste verdieping 3 slaapkamers met elk een vast trap naar een zeer grote mezzanine op de 2de verdieping. Deze mezzanines kunnen ook als aparte slaapkamers beschouwd worden of zelfs als keuken, dressing, bureel worden ingericht. Twee slaapkamers hebben elk een eigen douchekamer en de derde geeft toegang tot de ruime badkamer met bad, douche en toilet. Op de eerste verdieping is er verder nog een op maat gemaakte dressing, apart toilet, fitnessruimte en leeshoekje. De tweede verdieping geeft toegang tot de 3 mezzanines waarvan 1 met stoomcabine.. Vanuit de Master bedroom alsook vanaf een aparte toegang kan u de riante bureelruimte betreden die die tevens ook voor andere doeleinden kan ingericht worden. De overloop op deze verdieping is volledig open met aan de ene kant van de woning een polyvalente ruimte die momenteel als lees- en pooltafelruimte gebruikt wordt. Aan de andere kant kunt u dan weer een heerlijk genieten in de jacuzzi vlak onder de sterrenhemel.

Buiten genieten is ook mogelijk op het fraai aangelegde leefterras en zonovergoten zuid-geöriënteerde tuin met zeer ruim tuinhuis. De woning is beveiligd met alarminstallatie en volledige omheining van het perceel.

EPC 219 kWh/m2.




Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed