U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9070 Heusden

Omschrijving

Gerenoveerde charmante villa op toplocatie

Topper!! Heusden (Destelbergen)- deze villa is gelegen in de zeer populaire buurt van het parkdomein de Kollebloem. OP fietsafstand van het centrum van Heusden en Destelbergen. Op 2 min van de oprit van de R4 en E17. Zeer mooie en bosrijke omgeving. Vanuit de villa kijk je op de achterliggende weides waardoor je helemaal tot rust komt thuis!
De villa (op een perceel van 608m2) is gerenoveerd door de jaren heen (in 1989 werd een uitbreiding bijgebouwd waardoor de woning op heden over ca. 285 m2; bewoonbare opp. beschikt: met o.a. 5 slaapkamers, 1 badkamer en 2 doucheruimtes, een bureelruimte, en dressing/bergingskamer. Dit huis moet je gewoon gezien hebben!
Ze kreeg een heuse make-over door de huidige bewoners in de afgelopen 3jaar. De gevel werd geschilderd in een warm-rode mediterrane kleur waardoor de villa zijn volledige charme terugkreeg. Een volledige nieuwe CV op gas werd geïnstalleerd, nieuwe vloer werd beneden geplaatst (parket-tegel) en boven nieuwe laminaat. De badkamer alsook de 2 doucheruimtes werden volledig nieuw geïnstalleerd. En de kamer onder het dak kreeg een hedendaagse make-over. Alleen de tuin kan een opfrisbeurt gebruiken. (Nu de thuis voor 6 lieve honden). Ideaal droomhuis voor een jong gezin dat graag rustig en bereikbaar wil wonen met alle ontspanningsmogelijkheden op fietsafstand.
Dubbel en deels hoogrendementsglas, dakisolatie (o.a. 12cm hellend dak), muurisolatie.
Bel of mail voor bezoekmoment. Woongebied, geen dagvaarding, vergunning, geen voorkooprecht, verkavelingsvergunning. EPC: 291 kWh/m2. (EPC -waarde van vòòr de hoogrendementsketel werd geplaatst dus zou bij herberekening nog betere EPC opleveren.)


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed