U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9052 Gent

Omschrijving

Op te frissen villa met tuin

LET op! DOOR CORONA-MAATREGELEN ZIJN WIJ GENOODZAAKT ONS ANDERS TE ORGANISEREN OM JULLIE VAN DIENST TE ZIJN; GELIEVE ONS ENKEL PER MAIL TE CONTACTEREN; WIJ NEMEN DAN ZELF ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP..
Deze landelijke villa gebouwd op een hoekperceel geeft U een open zicht op een zonnige laan en laat de zon langs alle kanten binnen schijnen! Deze woning ligt op een zeer bereikbare en populaire locatie waar zowel bereikbaarheid als rust in perfecte harmonie zijn.
De woning heeft een grote zonnige tuin.
De ruime woning bevat een inkomhal, toilet, ruime living, keuken, berging en 2 garages op het gelijkvloers. Ook de badkamer en de 1e zeer grote kamer en een kleinere kamer/buro is op het gelijkvloers gelegen.
Op de 1ste verdieping vindt u nog eens 3 ruime slaapkamers en een zolderberging. Op de 2de verdieping bevindt zich nog een ruime zolderverdieping.
De woning is zeer goed onderhouden, doch vraagt een vernieuwing en modernisering om aan de huidige normen en hedendaags comfort te voldoen voor de volgende decennia van deze villa te genieten.
EPC : 547 kWh/m2 , CV op mazout, enkel glas, Electr. gekeurd.
Woongebied, vergunningen, geen voorverkooprecht, geen verkavelingsvergunning, geen dagvaarding.
Voor meer info en bezoek mail info@evelinehostevastgoed.be! Mis deze kans niet!

Afspraak bezoek enkel per mail aub. Wij beantwoorden iedereen op volgorde van binnenkomen aanvraag. EN laten u dan asap weten wanneer een bezoek mogelijk is.


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed