U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

Rijwoning met 3 slpk op topligging

Deze gezellige woning bevindt zich op een boogscheut van Gent (Ledeberg) met een zeer vlotte verbinding naar autosnelwegen (E17-E40) en fietsafstand Gent-centrum. Alle voorzieningen zoals scholen,
ontspanning, ... zijn in de onmiddellijke omgeving aanwezig. De Mobiscore van deze woning is dan ook niet voor niks een 9.3/10. Kortom is dit de ideale woning voor jonge en dynamische gezinnen die een vlotte bereikbaarheid wensen aan de rand van de stad.
Deze woning dient naar de huidige normen te worden gerenoveerd volgens de stijl en smaak van de nieuwe bewoners.
Op heden omvat de woning:
Op de gelijkvloerse verdieping: een inkomhal, living met eetplaats, ingerichte keuken en badkamer met afzonderlijk toilet. Er is tevens een gezellige en zonnige koer aanwezig (met stadstuintje - zuidgericht!) en een afzonderlijke buitenberging.
Op de eerste verdieping: 2 slaapkamers, waarvan een grotere aan de voorkant van het huis en een kleinere aan de achterkant. Op de 2de verdieping bevindt zich achteraan op heden de zolderruimte met vide (kan omgevormd worden tot 4de slaapkamer) en vooraan een grote slaapkamer.
Deze woning is vrij van bewoning op heden en kan aldus snel nieuwe bewoners verwelkomen. De eigenaar behoudt het recht te laten bovenbieden onder gesloten omslag bij meerdere biedingen aan vraagprijs. Woongebied, vergunning, geen verkaveling, voorkooprecht, geen dagvaarding; geen overstromingsgevoelig gebied.Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed