U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9270 Laarne

Omschrijving

Topper! Woning in uniek domein

Laarne, deze ruime moderne woning met maar liefst 5 slaapkamers en leuke tuin en carport is gelegen op fietsafstand van Laarne en Wetteren. Ideaal voor een dynamisch en jong gezin!
Deze woning maakt deel uit van een uniek en vernieuwend concept van wonen. Het Haeghensgoed is een 'woonerf/woondomein' dat kan afgesloten worden door de poort die het private domein afsluit. De woningen zijn gebouwd rond een centraal middenplein.
De woning is zeer stevig en kwalitatief gebouwd en is goed onderhouden. Beschikt over een zonnig privé -terras en tuin (westen). Alsook over een eigen carport.
Indeling: hall, gastentoilet, leefruimte met zicht op de tuin en aansluitend open keuken en berging.
1" verdieping; 2 slaapkamers en bureelruimte en badkamer met bad. Toilet. 2e verdiep: 2 slaapkamers en een extra wasruimte en doucheruimte. Alle hedendaags comfort aanwezig. Eigen carport op het domein gelegen.
In dit vernieuwende concept wordt de verwarming (op gas -vloerverwaming en radiatoren) en electriciteit gemeenschappelijk aangekocht en verrekend op basis van eigen privé-verbruik. Door de gezamenlijke aankoop hiervan wordt jaarlijks een pak bespaard op de verwarmingskosten. Gem. kosten onderhoud domein: ca. 75 euro/maand. Mail ons gerust voor meer info.
Heeft u interesse? Aarzel dan niet om in te schrijven voor de bezoekdag! Deze is voorzien op 26/01. Mis deze kans niet!
EPc 194 kWh .


Niet gevonden wat u zocht? Maak hier uw gratis woonprofiel aan en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed